Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στις κάμερες της περιφερειακής οδού

Εργασίες συντήρησης θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στις κάμερες που είναι εγκατεστημένες κατά μήκος της εσωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης, προκειμένου αν σημειωθεί κάποιο περιστατικό να έχουν άμεσα εικόνα από το σημείο οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η αστυνομία και η τροχαία. Αυτό ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το κόστος του έργου υπολογίζεται σε 40.000 ευρώ.

Οδικά έργα και στο κέντρο φιλοξενείας προσφύγων Βασιλικών

Στο μεταξύ, η κ. Πατουλίδου γνωστοποίησε ότι έργα ύψους 180.000 ευρώ θα γίνουν στην περιοχή του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, που λειτουργεί κοντά στα Βασιλικά στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου και τοποθέτησης φωτεινού σηματοδότη και πινακίδων σήμανσης.


ΑΠΕ-ΜΠΕ,makthes.gr
synoranews
synoranews

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου