19 Απριλίου 2017

«Είμαι ιερόδουλη, δεν έχω χρόνο» – Καταδικάστηκε η 25χρονη που εγκατέλειψε τα 2 παιδιά

24 μήνες φυλάκιση επιβλήθηκε στην 25χρονη θεία των νηπίων που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα έξω από εκκλησία της Καλαμαριάς.
Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης η γυναίκα δικαιολογήθηκε για την εγκατάλειψη ξεστομίζοντας την εξής απίστευτη δικαιολογία σύμφωνα με το protothema.gr: «είμαι ιερόδουλη και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τη φροντίδα των παιδιών».
Η πρόεδρος του δικαστηρίου της απάντησε πως πολλές ιερόδουλες μεγαλώνουν τα δικά τους παιδιά όπως επίσης και ξένα, με απόλυτη επάρκεια μάλιστα.
Η 25χρονη θεία άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης και αφέθηκε ελεύθερη έως ότου η υπόθεση κριθεί σε δεύτερο βαθμό.
Αρχικά η 25χρονη είχε υποστηρίξει στην αστυνομία ότι εγκατέλειψε τα δύο παιδάκια επειδή δεν είχε χρήματα για να τα μεγαλώσει.
Τα δύο αδελφάκια, ένα αγοράκι 3 ετών και ένα κοριτσάκι ενός έτους βρίσκονται από την Τρίτη στο νοσοκομείο Γεννηματάς ενώ τις επόμενες ημέρες η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την τύχη τους. Ήδη με εισαγγελική αίτηση, κινείται η διαδικασία αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τη μητέρα τους, παρά την αντίθετη επιθυμία της ίδιας.

Δημοσίευση σχολίου

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search