Μήνυμα Καμμένου: Αν χρειαστεί είμαστε έτοιμοι, να το καταλάβουν οι απέναντι

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε από τη Σαμοθράκη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που παρακολούθησε από κοντά εντυπωσιακή άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Η σημερινή άσκηση απέδειξε ότι είμαστε έτοιμοι. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι απέναντι. Όποιος προσπαθήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία ή την εδαφική μας ακεραιότητα θα αμυνθούμε ως έθνος, ενωμένοι, σαν μια γροθιά» είπε ο υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος στους στρατιώτες που έλαβαν μέρος στην άσκηση.
Απευθυνόμενος στα στελέχη ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης ότι : «Τις σημαίες δεν τις παίρνει ο αέρας, τις σημαίες τις κατεβάζουμε μόνο όταν τις αντικαθιστούμε με καινούργιες. Αυτές οι σημαίες δεν υποστέλλονται όσο παραμένει έστω και ένας ζωντανός από όλους εμάς».
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρακολούθησε την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Σάος» στη Σαμοθράκη, η οποία περιελάμβανε εκκαθάριση κατοικημένης περιοχής από τον 4ο Λόχο Εθνοφυλακής, καθώς και βολή εθνοφυλάκων με όλα τα όπλα.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου