Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ντομπρόβσκις: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συμφωνία έως το Eurogroup Μαρτίου

Στην εκτίμηση ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την επίτευξη τελικής συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των διεθνών πιστωτών, έως το επόμενο Eurogroup τον Μάρτιο, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βλάντις Ντομπρόβσκις.
Σε δηλώσεις του στο CNBC, ο Ντομπρόβσκις εμφανίστηκε πεπεισμένος «ότι θα μπορέσουμε να λύσουμε την παρούσα κατάσταση», αρκεί, όπως είπε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να δώσουν μια τελευταία ώθηση.
Όπως σημειώνει, η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη, υπεραποδίδει στους δημοσιονομικούς στόχους και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στο δρόμο για να επιτύχει και τον φετινό στόχο. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα ήταν «πολύ αντιπαραγωγικό» να επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα σε οικονομική αστάθεια.
«Χρειάζεται μια τελική ώθηση από τους θεσμούς, το ΔΝΤ και την Ελλάδα, ώστε να λυθούν τα θέματα, ελπίζω ως το επόμενο Eurogroup», τόνισε ο Βλάντις Ντομπρόβσκις.
ethnos.g

synoranews
synoranews

Το blog Synoranews αναδημοσιεύει δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά και στις οποίες αναφέρεται η πηγή της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου